Teamson TD-11708A Kinderküche mit Zubehör Spielküche bunt Holzmaserung B013KC8V14

• Artikelnummer: B013KC8V14

• Der Herd hat eine Ofentür, eine Mikrowellen-Tür, zwei Brenner, eine Spielzeuguhr, eine abnehmbare Spüle und drei Knöpfe, die für lebensechte Geräusche gedreht und gedrückt werden können.

• Zu den Zubehörteilen gehören ein schnurloses Telefon, ein Schaber und 3 Kunststoff-Shaker, um die Fantasie und das Rollenspiel anzuregen

• Das Retro-Design ist perfekt für eine Vielzahl von Ästhetik und Räumen geeignet

• Gefertigt mit umweltfreundlichem MDF (CARB Phase 2 Konform) und Kunststoff.

• Empfohlen ab 3 Jahren.

• Produktbeschreibung

Cook up the creation of your lifetime with Teamson Kids Wooden Play Kitchen. Kitchen is super cute with knobs that turn to provide the illusion of really operating a stove! Stove opens up with a bright yellow handle for plenty of space to cook a feast the whole family will love. Two burners above the stove are a great place to whip up some satisfying soups or your evening tea! There is also a microwave with stick on numbers and timer to provide the illusion that an item is really being heated up. Keep track of play time with the clock above the kitchen set and be sure to store some knick nacks or flower plants above in the wooden space that is meant for extra storage or decorating!

Warnhinweise

not suitable for children under 36months